Adresa: Rr. Nacionale fush kruje, Rinas, Tiranë, Albania

Bari

Në Barin e Vila Aeroport do te shijoni pije të ngrohta e të ftohta si caj, kafe, pije freskuese, por nuk do të mungojnë dhe snaks dhe sallata të ndryshme të lehta.